Følg din SEO udvikling med Tinyrocketlab

Af | september 13, 2014

Du ved selv hvor vigtig dine søgeord kan komme til at blive, hvis du som webshop ejer eller hjemmeside ejer vil have succes. Der er nemlig stor forskel på om dine søgeord er rank 1, eller er rank 40. Dette kræver utrolig meget SEO arbejde, når du så har lagt en masse tid i dit SEO arbejde, ville det også være fedt at kunne følge med i udviklingen af de søgeord du har arbejdet med.

Tinyrocketlab er et fantastisk SEO værktøj til at følge med og overvåge dine søgeord. Du får et præcist indblik i hvilken plads dine søgeord ligger på, og herved vil du kunne arbejde videre på de enkelte søgeord, for at få dem til at ligge som de første på dit søgeord.

rank

Tinyrocketlab giver dig inspiration til søgeord

Tinyrocketlab forslår selv de beste søgeord du kan tilføje og holde øje med, blot ved hjælp søgeord ide. Dette foregår via Google webmaster tools, ved at du tilslutter Tinyrocketlab til din account. Herefter går den automatisk ind, og giver dig ideér til hvilke søgeord du burde tilføje og holde øje med. Du kan finde det hele inde i kontrolpanelet, her er der også lavet en guide med hvordan du tilslutter din konto till Google webmastertools.

Samle alle dine sider på en konto

Med muligheden for at tilføje alle de sider du ønsker, kan du samle alle sider på en konto. Du skal dog som det eneste være opmærksom på, at selvom du tilføjer en side så kan du ikke tilføje 10 søgeord til den nye side. Hvis du allerede har en side der har 5 søgeord tilføjet, så vil du kun kunne tilføje 5 til den nye side. Derfor er det en god ide, at tænke sig om en ekstra gang, og kun udvælge de vigtigste søgeord.

Hvis du er kommet til at tilføje et søgeord du ikke skulle bruge, så skal du ikke være bange for du ikke kan fjerne det igen. Du har nemlig muligheden for, at slette alle dine keywords. Det påvirker ikke dine søgeord credits og du kan blot tilføje 10 nye søgeord.

Lav opgaver til din søgeord – følg udviklingen.

opgaverOpret en opgave og hold øje med udviklingen af det arbejde du har lavet på det valgte søgeord. Så smart en mulighed kan du nemlig vælge. Du kan oprette en opgave for hvilken som helst af dine søgeord, alt efter om du har lavet linkbuilding, onpage, title osv. Det er nemlig så smart, at du kan følge fra dagen du startede, og helt frem til dagen du afslutter opgaven ( her efter vil du stadigvæk kunne følge med ). Det er bestemt en af de ting jeg er vilde med, jeg kan selv lide at følge med om mit arbejde har været spildt, eller det rent faktisk har virket især når man har lagt meget arbejde i det.

Hvad koster Tinyrocketlab så?

Du kan oprette en gratis konto, dette giver dig en god mulighed for at afprøve værktøjet, inden du begynder at opgradere til en anden plan. Den gratis version giver dig kun mulighed for at følge 10 af dine vigtigeste søgeord. Priserne starter fra 100 kroner pr. måned og op, alt efter hvilket behov du har brug for i forhold til keywords. Tinyrocketlab er derfor ikke den store udgift, udfra den tid man spare og det man får ud af det. I alle pakkerne er inkluderet de samme ting, den eneste forskel er de credits man får til keywords.

Pengene er givet godt ud med adgangen til et fantastisk SEO værktøj med søgeords og ranks statistik

tinyrocketlab-rank

Selvom siden er på engelsk, så er det dansker der står bag hele sitet så du er bestemt i trygge hænder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *